Teatre    per  a totes    les edats

Els nostres principis

34 ANYS DE CAMPANYES D'ESPECTACLES PER A ESCOLARS

"La Cartellera de Teatre Escolar" és el nom de la campanya d’espectacles per a escolars que, des de fa 34 anys, realitza Eina d’Escola,s.l., empresa dedicada a la producció i distribució d’activitats complementàries a l’educació, especialment espectacles en les més variades vessants: teatre, titelles, audicions musicals, dansa, etc.

Des dels seus inicis, en 1.985, ha comptat amb el reconeixement, i en alguns casos la col·laboració, de les més diverses entitats tant públiques com privades de l’àmbit educatiu i cultural: Diputacions, Generalitat de Catalunya i Obra Social de “la Caixa”, empreses, ONG…

 

La cartellera de teatre escolar és una campanya de teatre, audicions musicals i dansa per a escolars, que es realitza en centres culturals, centres educatius i teatres de diverses poblacions, i que programa durant tot el curs escolar almenys un espectacle per trimestre, específicament per a cadascun dels nivells educatius, des d’educació Infantil fins batxillerat i cicles formatius.

 

La cartellera de teatre escolar es caracteritza per un alt nivell de qualitat, que assegura les millors condicions perquè els assistents gaudeixin dels aspectes positius que, indubtablement, es persegueixen en aquesta activitat. Per això, la nostra organització duu aplicant des de fa uns anys un programa intern de QUALITAT TOTAL EN EL SERVEI, basat en l’estudi sistemàtic, per diversos mitjans, del comportament, satisfacció i motivació dels usuaris, tant alumnes com professorat

 

+300.000 

alumnes

+100   teatres 

en el nostre circuit

+800   sessions disponibles

Descobreix 

l' experiència  del

teatre escolar

 

COMUNICA'T COVID-19

Estimats mestres,


A causa de la situació generada en l'àmbit mundial per COVID-19 i tenint en compte com ha afectat el desenvolupament d'activitats escolars i culturals volem presentar-nos per comunicar que Eina d´'Escola SL no llançarà la seva pròxima campanya per al curs 2020-2021.


L'empresa, tot i que estava desitjant poder dur a terme la seva campanya ha pres la decisió d'esperar que la situació s'estabilitzi, tant en l'àmbit escolar com cultural, tenint en compte que molts dels nostres teatres també s'han vist obligats a tancar les portes i al seu torn no disposem de garanties suficients per poder llançar una campanya amb les mesures adequades de protecció i adaptació i així garantir els nostres serveis de la millor manera que els nostres alumnes i professors es mereixen.


La nostra intenció és poder presentar la programació i espectacles que havíem preparat per a aquest 2020-2021 per a la propera campanya 2021-2022.


Estem desitjant compartir la nostra feina amb vosaltres com cada any i esperem reprendre la nostra activitat com més aviat millor i poder seguir oferint la nostra campanya escolar tal com us hem estat oferint al llarg de tants anys.
Agraïm la vostra comprensió per endavant i ens veiem aviat.


Cordialment.


Equip d'Eina d'Escola SL

STORYTELLING SESSIONS

 Al teu centre o localitat

Podem venir al teu centre educatiu o localitat a representar qualsevol espectacle, contacta el més aviat possible per organitzar-ho:

Gràcies! Missatge enviat.

 

Contacta    amb nosaltres

Disposem d'un equip comercial especialitzat per a qualsevol dubte que tinguis

Truca'ns:       935 403 990 

Escriu-nos:      comercial@einadescola .com

Gràcies! Missatge enviat.